Recenzi.cz > Články >
Webové Stránky na Míru od 0 Kč na Wedos Website

Webové Stránky na Míru od 0 Kč na Wedos Website

Orientačně 3 minuty čtení   |   Komentáře (1)
Průměr: 4 (2 x hlasováno)
Obsah tohoto článku

Profesionální webové stránky jsou již řadu let samozřejmostí, ale mnozí byly a doposud jsou odrazováni relativní "složitostí" celého procesu. Ať už jste OSVČ, malá firma, živnostník nebo soukromá osoba, klíčem pro mnohé z vás je nalézt službu, která vám s minimem úsilí pomůže vytvořit velmi kvalitní webové stránky na míru a ideálně i levně. 

Ať už jste malý podnikatel, freelancer, nebo máte neziskovou organizaci, právě toto vám může splnit nová služba Wedos Website. Vytvořit moderní a funkční webové stránky může být časově i finančně náročné, ale díky této službe je to výrazně jednodušší a pokud máte minimum nároků, můžete svůj web vytvořit zcela zdarma (viz. níže uvedený ceník), rychle a bez nutnosti programování. 

Navíc s možností získat doménu zdarma přímo od Wedos (zde si můžete ověřit / registrovat doménu).  V tomto krátkém návodu vám povíme, jak snadné je pomocí Wedos Website Drag & Drop (Přetáhni & Pusť) editoru vytvořit web na míru, který bude mít  profesionální vzhled a bude velmi nenáročný na správu.

Tabulka cenových variant: Wedos Website ceník

Každá varianta Wedos Website nabízí něco jiného. PREMIUM je skvělý pro velké projekty s neomezeným prostorem a vysokou dostupností, ale jeho cena je vyšší. PROFI je ideální volbou pro profesionální weby s vynikajícím poměrem cena/výkon, i když 1 GB prostoru na disku může být pro větší weby omezením a můžete narazit na problémy se zaplněním disku a následnou nutností upgradovat na PREMIUM variantu. FREE varianta je sice zdarma, ale omezená pro menší projekty – k dispozici je jen jedna stránka a po třech měsících vám budou na web vkládány externí reklamy.

TarifPREMIUMPROFIFREE
Cena bez DPH200 Kč/měsíc90 Kč/měsíc0 Kč/měsíc
Cena s DPH242 Kč/měsíc108,90 Kč/měsíc0 Kč/měsíc
Doména zdarmaNa 1. rokNa 1. rokNa 1. rok
Bloky/šablonyPřes 450 bloků, vzhledů a šablonPřes 450 bloků, vzhledů a šablonPřes 140 bloků, vzhledů a šablon
Počet stránekNeomezeněNeomezeně1 stránka
Prostor na disku100 GB1 GB10 MB
Návštěvy/denVhodné do 100.000 návštěv/denVhodné do 10.000 návštěv/denVhodné do 1.000 návštěv/den
Přenos datNeomezenýNeomezený10 GB/měsíc
HTTPS/SSLV ceněV ceněJako dárek do odvolání
ReklamyBez vložených reklamBez vložených reklamVložené reklamy (první 3 měsíce bez)
DostupnostGarance dostupnosti 99,99%Garance dostupnosti 99,9%Garance dostupnosti 99%
SubdoménaI na subdoméněI na subdoméněI na subdoméně
Formuláře/fotobanka/ceníkyAnoAnoAno
DDoS ochranaAnoAnoAno
E-mailyS vlastní doménou v ceněS vlastní doménou v ceněS vlastní doménou v ceně
Multijazyčný webAnoAnoAno
E-shop/objednávkový formulářAnoAnoAno
MapyAnoAnoAno
Verzování3 verzeAnoAno

Wedos Website: Drag & Drop řešení pro web

Pokud hledáte možnost tvorby webových stránek bez nutnosti ovládat jakýkoli programovací jazyk, HTML či správu vlastního CMS (content management system), Wedos Website nabízí atraktivní balíček s jednoduchým drag & drop editorem, kde nutnost těchto znalostí odpadá. Uživatelé si mohou bez technických znalostí navrhnout své profesionální webové stránky a navíc k tomu získáte doménu zdarma. Vybrat a objednat tuto službu můžete zde.

Pro koho je Wedos Website ideální?

Jak již bylo řečeno, tento nástroj je vhodný pro malé podnikatele, neziskové organizace či jednotlivce, kteří chtějí vytvořit internetové stránky rychle a bez složitých technických úprav. Stačí se přihlásit do Wedos client rozhraní a vybrat šablonu, která nejlépe odpovídá vašim potřebám. Instruktážní videa a dobrá znalostní báze Wedosu vás již lehce provedou celým procesem a pokud by snad byl nějaký zádrhel, můžete se obrátit na jejich bezplatnou podporu jak přes chat, tak přes email.

Výhody Wedos Website zdarma

  • Doména zdarma při registraci webového plánu
  • Wedos admin rozhraní je uživatelsky přívětivé
  • K dispozici jsou webové stránky šablony pro různé typy podnikání
  • WEDOS cz poskytuje spolehlivý hosting s vysokou dostupností

Cena tvorby webových stránek na Wedos

Wedos Website nabízí balíček od 0 Kč, což znamená, že si můžete vytvořit základní webové stránky zcela zdarma. Pro náročnější uživatele jsou připraveny prémiové tarify s rozšířenými funkcemi, jejichž ceník je přehledně zobrazen na začátku tohoto článku.

Wedos a WordPress: Kombinace pro pokročilé

Pro uživatele, kteří chtějí více možností při tvorbě stránek, je možné využít Wedos WordPress hosting. Tento oblíbený systém umožňuje větší flexibilitu a rozšířené funkce, ideální pro ty, kteří chtějí plnou kontrolu nad obsahem a designem svého webu. 

Profesionální řešení od Wedos pro každého?

Přestože toto řešení rozhodně není pro každého, rozhodně ne pro zkušeného tvůrce webů, který chce mít vše pod kontrolou, jde o zajímavý počin, který může oslovit mnohé z vás svou jednoduchostí. Ať už jste začátečník nebo pokročilý uživatel, Wedos Website vám nabídne vše potřebné k tvorbě webových stránek. Pokud chcete tuto službu porovnat s dalšími nabídkami webhostingových služeb nejen od Wedosu, mrkněte sem.

Relevantní Komentáře

Pokud chcete být v komentářích transparentní, přihlaste se přes google a napište svůj názor k článku: Webové Stránky na Míru od 0 Kč na Wedos Website .

Přihlaste se přes google účet.
Průměr: 4 (2 x hlasováno)

Musím říct, že takhle "na papíře" mě služba celkem překvapila, hlavně tím, že si můžu na začátku vytvořit web zdarma. To zní fakt dobře, ale úplně mi nedochází, kde je ten háček. Jak to vlastně funguje? Jsou tam skryté poplatky, nebo se člověk opravdu může spolehnout na nulové náklady? A co rychlost načítání? Mám trochu obavy, že když už je to zdarma, nemusí to být tak svižné. 

Když se dívám na tu vaši tabulku, tak ta bezplatná verze je fakt jen pro jednostránkovou prezentaci a celý web může mít maximálně 10 MB. Asi každý nakonec skončí u placené verze.


Na druhou stranu, jednoduchost a přehlednost nástroje fakt chválím – pro někoho, kdo nemá zkušenosti s tvorbou webů, je to super výhoda. Jen by mě zajímalo, jak si to poradí s většími projekty nebo e-shopy. Je to vhodné jen pro menší osobní stránky, nebo se s tím dá jít i do něčeho většího?

Určitě se mi líbí možnost začít bez počáteční investice, ale na druhou stranu bych rád věděl, kde přesně začínají limity. Zajímalo by mě i, jak je to s podporou, když se někde zaseknete – je reálné dostat rychlou pomoc, nebo člověk čeká hodiny na odpověď?

Napište Komentář!

V komentářích se držte tématu, buďte věcní, konkrétní, ale vynechte citlivé osobní údaje.

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.