Recenzi.cz > Články >
Telly na Zkoušku - Internetová & Satelitní Televize - Digi TV

Telly na Zkoušku - Internetová & Satelitní Televize - Digi TV

Orientačně 8 minut čtení   |   Komentáře (1)
Průměr: 4.5 (2 x hlasováno)
Obsah tohoto článku

Internetová a Satelitní televize Telly nabízí více než 100 kanálů zahrnujících sport, filmy, pohádky a seriály, a to bez příplatků za HD programy, takže si užijete špičkovou kvalitu vysílání bez nutnosti balíčků. S přicházející zimní kampaní máte jedinečnou šanci využít akční nabídku "půl roku za půlku," která zahrnuje 50% slevu na prvních 6 měsíců pro balíčky Velký a Střední, přičemž zákazníci na balíčku Malý obdrží dárek za cenu dopravy. Od 4. listopadu Telly navíc zahájí vysílání zápasů organizace OKTAGON MMA na novém kanálu Premier Sport 4. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost pro skvělou zábavu!

Zde si můžete objednat Telly TV na půl roku za půlku.


Proč zvolit Telly?

Satelitní televize Telly přináší více než 100 kanálů, včetně sportovních, filmových a pohádkových stanic. Co je důležité, za HD programy neplatíte ani korunu navíc, což je skvělá výhoda oproti jiným poskytovatelům.

Můžete vyzkoušet Telly zcela zdarma po dobu 14 dní, bez jakýchkoliv závazků. Tato nabídka vám poskytne přístup k více než 100 kanálům, což je skvělá příležitost prozkoumat, co všechno IPTV Telly nabízí a to až na 4 zařízeních současně...

  • Široká nabídka kanálů: Zahrnuje populární sportovní stanice, jako jsou ČT Sport, Nova Sport, a filmy z kanálů jako HBO, FilmBox.
  • Možnost sledování bez dalších poplatků: Bez skrytých příplatků za HD programy, což ušetří průměrně 600 Kč ročně.
Velké množství televizních kanálů na internetové televizi Telly TV - dříve Digi TV
Sledujte množství televizních kanálů na internetové televizi Telly TV - dříve Digi TV

Aktuální nabídka: Zimní kampaň

Telly právě spouští zimní kampaň, která přináší akční nabídku: půl roku za polovinu! Sleva platí pro balíčky Velký a Střední. Zákazníci s balíčkem Malý obdrží jen dárek za cenu dopravy.

  • Sleva 50 %: Ušetříte průměrně 1 500 Kč za šest měsíců.
  • Balíček Malý: Zahrnuje základní kanály, ideální pro nenáročné diváky.
  • Dárek za dopravu: Může zahrnovat zařízení pro příjem signálu.

Vzácné produkty jako HBO nebo OKTAGON však zůstávají mimo tuto akci.

Nové vysílání MMA zápasů

MMA zápasy, Conor McGregor
Sledujte MMA zápasy na Telly - na obrázku Conor McGregor

Od 4. listopadu Telly začíná vysílat OKTAGON MMA na novém kanálu Premier Sport 4. To je vynikající příležitost pro fanoušky sportu, aby si užili živé přenosy přímo z domova.

  • Exkluzivní přenosy: Diváci se mohou těšit na více než 20 zápasů měsíčně.
  • Zápasy ve smíšených bojových uměních: Nabídka zahrnuje i další sportovní akce a soutěže.

Jak koupit Telly?

Pokud zvažujete přechod na Telly IPTV, celý proces je rychlý a bezproblémový. Na oficiálních stránkách operátora máte možnost se seznámit s různými balíčky a vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům.

  • Online registrace: Proces registrace trvá maximálně 15 minut a můžete ho dokončit z pohodlí domova. Stačí vyplnit jednoduchý formulář s vašimi údaji, jako jsou jméno, adresa a platební informace.
  • Zkouška zdarma: Telly nabízí 7denní zkušební období, během kterého si můžete vyzkoušet všechny dostupné kanály a funkce bez jakýchkoli závazků. Tato možnost vám umožní lépe posoudit, zda je služba pro vás vhodná.
  • Různé platební možnosti: Při zakoupení můžete zvolit různé způsoby platby, jako jsou bankovní převod, platební karta nebo hotovost při doručení.
  • Průvodce výběrem balíčku: Na stránkách Telly je k dispozici interaktivní průvodce, který vám pomůže zvolit balíček podle vašich preferencí, jako jsou zájmy o sport, filmy nebo dětské pořady.
  • Služba zákaznické podpory: Pokud si nejste jisti, jaký balíček zvolit, můžete se obrátit na zákaznickou podporu Telly, která je k dispozici 24/7 a ráda vám poskytne potřebné informace.
  • Sleva při dlouhodobém předplatném: Zákazníci, kteří se rozhodnou pro dlouhodobé předplatné (například na 12 měsíců), často získávají další slevy nebo bonusy, jako jsou speciální kanály zdarma nebo přístup k exkluzivnímu obsahu.

Jak funguje Telly?

Telly nabízí moderní řešení pro sledování televize, které kombinuje satelitní a internetovou technologii. To umožňuje divákům užívat si širokou škálu kanálů a obsahu na různých zařízeních, jako jsou televizory, smartphony a tablety.

Ztvárnění fungování digitálních internetových televizí.

Různé způsoby připojení

  1. Satelitní televize: Telly poskytuje stabilní a kvalitní příjem signálu přes satelit. Tento způsob je ideální pro domácnosti, které nemají spolehlivý internet. Zákazníci mohou očekávat přístup k více než 120 kanálům, včetně HD programů bez dodatečných poplatků.
  2. Internetová televize: Pro sledování přes internet potřebujete alespoň 3 MB/s, což je jedna z nejnižších rychlostí požadovaných na českém trhu. Pokud preferujete HD kvalitu, doporučuje se rychlost alespoň 7 MB/s. Telly také umožňuje sledování na až 6 zařízeních současně, což zajišťuje flexibilitu pro celou rodinu.

Aplikace Telly

  • Multiplatformní dostupnost: Aplikace je k dispozici pro Android, iOS a lze ji také používat na chytrých televizích Samsung a LG. Umožňuje přístup k obsahu a sledování na různých zařízeních bez nutnosti dalších ovladačů.
  • Podpora AirPlay: S touto funkcí můžete snadno streamovat obsah na Apple TV a další zařízení.
  • Herní konzole: Aplikaci Telly můžete využívat i na konzolích jako Xbox, což zvyšuje možnosti, jak a kde sledovat oblíbené pořady.

Doplňkové funkce

Telly přináší další praktické funkce, které zvyšují komfort sledování:

  • Sedmidenní archiv: Možnost sledovat pořady zpětně, což zahrnuje více než 20 000 hodin zábavy.
  • Nahrávání: Uživatelé mohou nahrávat pořady na dobu až 30 dní, což znamená, že nezmeškáte žádný důležitý moment.
  • Možnost zastavení a přetáčení: Umožňuje vrátit se zpět a znovu se podívat na důležité části pořadu.

Telly se tedy prezentuje jako moderní a flexibilní řešení pro všechny, kteří hledají kvalitní televizní služby s širokým spektrem možností a dostupností.

Jak zrušit předplatné na Telly?

Pokud se rozhodnete zrušit předplatné na Telly, máte k dispozici několik jednoduchých možností. Tento proces je navržen tak, aby byl co nejvíce uživatelsky přívětivý, a můžete jej provést bez nutnosti telefonního hovoru.

Jak na to?

  1. Online zrušení: Můžete se přihlásit do svého účtu na portálu Moje Telly, kde najdete možnost "Zrušit předplatné". Tento krok je rychlý a bezproblémový, což šetří váš čas.
  2. Zákaznická podpora: Pokud dáváte přednost osobnímu přístupu, můžete také kontaktovat zákaznickou linku Telly. Zákazníci často oceňují, že se na podporu mohou obrátit s jakýmikoli dotazy ohledně zrušení předplatného.
  3. Zrušení do zkušební doby: Je dobré vědět, že pokud zrušíte předplatné do 30 dnů od jeho aktivace, nebudete mít žádné poplatky. Tímto způsobem máte možnost vyzkoušet služby bez obav z finančních závazků.

Další informace, které se mohou hodit:

  • Bez dlouhodobých smluv: Telly nevyžaduje podpis dlouhodobé smlouvy, což znamená, že můžete předplatné zrušit prakticky kdykoliv, obvykle s měsíční výpovědní lhůtou.
  • Technická podpora: Pokud narazíte na technické problémy při zrušení, Telly poskytuje rozsáhlou zákaznickou podporu. Zákazníci mohou očekávat rychlou reakci na jejich dotazy, i když se doporučuje použít telefon pro rychlejší řešení.
  • Možnost vyzkoušení: Pokud si nejste jisti, zda Telly vyhovuje vašim potřebám, můžete si vyzkoušet službu na 14 dní zdarma. Tato nabídka platí pro vybrané balíčky a zařízení.

Jak zprovoznit Telly?

Zprovoznění Telly je opravdu snadné a rychlé, což ocení nejen technicky zdatní uživatelé. Stačí dodržovat několik jednoduchých kroků a máte televizi připravenou k sledování.

Krok 1: Vyberte zařízení

Telly podporuje různé typy zařízení, ať už se rozhodnete pro Smart TV, set-top box nebo aplikaci na mobilních zařízeních. Pro Smart TV musíte mít modely, které podporují aplikaci Telly, například televizory značek Samsung, LG a Android TV vyrobené od roku 2014.

  • Kompatibilní modely: U Samsung televizí jsou to modely od roku 2016 výše, zatímco u LG od roku 2014. Aplikaci Telly můžete stáhnout přímo z příslušného obchodu s aplikacemi ve vaší televizi.

Krok 2: Instalace aplikace

Pokud máte Smart TV, otevřete příslušný obchod s aplikacemi (např. LG Content Store nebo Google Play pro Android TV) a stáhněte si aplikaci Telly. Poté postupujte podle následujících kroků:

  1. Přihlaste se: Spusťte aplikaci a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů, které jste obdrželi při aktivaci služby.
  2. Získejte párovací kód: Aplikace vygeneruje 6místný párovací kód, který zadáte do okna, které se zobrazí po spuštění aplikace.

Krok 3: Připojení k internetu

Pro úspěšné sledování je nutné, aby vaše zařízení bylo připojeno k internetu. Pokud používáte set-top box, může být nutné zajistit připojení pomocí kabelu nebo Wi-Fi.

  • Rychlost internetu: Doporučuje se mít rychlost alespoň 10 Mbps pro bezproblémové streamování, zejména při sledování v HD kvalitě.

Krok 4: Technická podpora

Pokud narazíte na jakékoliv problémy, Telly nabízí zákaznickou podporu 24/7, která je k dispozici pro pomoc s technickými dotazy. V případě potřeby můžete kontaktovat zákaznický servis přímo telefonicky.

  • Časté problémy: Většina problémů s připojením lze vyřešit jednoduchým restartováním zařízení nebo routeru.

Rychlá instalace a podmínky

Celkový proces zprovoznění trvá přibližně 30 minut. Telly také nabízí 14denní zkušební období, kdy můžete službu testovat za symbolickou částku 1 Kč. Pokud nejste s nabídkou spokojeni, máte možnost zrušit službu kdykoliv během této doby bez dalších poplatků.

Telly je tedy ideální volbou pro uživatele, kteří hledají flexibilní a snadno zprovoznitelnou televizní službu, ať už preferují sledování na televizi, počítači nebo mobilu.

Časté problémy s Telly

Pokud se setkáváte s problémy při sledování televize, je důležité vědět, jak rychle a efektivně reagovat. Zde jsou některé běžné potíže a způsoby, jak je vyřešit.

Kostičkování obrazu

Kostičkování obrazu může výrazně narušit zážitek ze sledování. Tento problém je často způsoben:

  • Slabým internetovým připojením: Pokud máte rychlost pod 10 Mbps, může dojít k přerušení signálu. Vhodné je mít připojení alespoň 15 Mbps pro HD kvalitu a 25 Mbps pro Ultra HD.
  • Zatížením sítě: Pokud je v domácnosti více zařízení připojeno k internetu, může to snížit dostupnou šířku pásma. Zkuste odpojit některá zařízení nebo omezit stahování během sledování.

Problémy se signálem

Problémy se signálem mohou mít různé příčiny, ale většina z nich je snadno řešitelná. Měli byste zkontrolovat:

  • Anténu a kabelové připojení: Ujistěte se, že anténa je správně orientována a není poškozená. V některých případech může pomoci přeorientovat anténu o několik stupňů.
  • Umístění antény: Anténu umístěte co nejvýše a v místě s minimem překážek, jako jsou stromy nebo budovy. Ideální je umístit anténu na stěnu nebo střechu.
  • Kabelové připojení: Zkontrolujte, zda jsou všechny kabely správně zapojeny a zda nejsou poškozené. V případě potřeby vyměňte kabely za kvalitnější.

Další tipy pro optimalizaci příjmu

  • Restartujte zařízení: Mnohdy stačí jednoduše restartovat set-top box nebo televizi. Tento jednoduchý krok může vyřešit mnoho technických problémů.
  • Aktualizace softwaru: Ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi softwaru pro Telly. Aktualizace mohou obsahovat opravy chyb a zlepšení výkonu.
  • Kontaktujte technickou podporu: Pokud problém přetrvává, neváhejte kontaktovat zákaznickou podporu Telly, která vám ráda pomůže s diagnostikou a řešením potíží.

Jak se přihlásit na Telly?

Přihlášení na platformu Telly je snadné a rychlé. Stačí navštívit portál Moje Telly a zadat vaše přihlašovací údaje.

Postup přihlášení

  1. Otevřete portál Moje Telly: V browseru zadejte adresu, kde se nachází přihlašovací formulář.
  2. Zadejte své údaje: Vložte vaše uživatelské jméno a heslo. Pokud máte problém s přihlášením, ověřte si, že jste správně zadali všechna písmena, včetně velkých a malých. Častou chybou je autokorekce, která může změnit první písmeno v e-mailu na velké.
  3. Generování párovacího kódu: Pokud se přihlašujete na Smart TV, nejprve musíte vygenerovat párovací kód na portálu a poté ho zadat do vaší televize.

Bezpečnost a obnova hesla

  • Zabezpečení: Telly využívá šifrování, což znamená, že vaše osobní údaje a přihlašovací informace jsou chráněny.
  • Obnova hesla: Pokud zapomenete heslo, můžete snadno využít možnost resetování. Stačí kliknout na příslušný odkaz na přihlašovací stránce, kde vám nové heslo přijde na e-mail, který jste uvedli při registraci.

Časté problémy a jejich řešení

  • Pokud se objeví hláška o překročení maximálního počtu zařízení (což je 4 zařízení), je nutné se přihlásit do portálu a uvolnit jedno zařízení.
  • Při potížích s připojením se doporučuje vymazat mezipaměť aplikace Telly ve vašem mobilním zařízení nebo tabletu.

Telly také nevyžaduje dlouhodobé závazky, což z ní činí flexibilní volbu pro zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet její služby bez nutnosti podepisovat dlouhodobou smlouvu. V rámci zkušební doby můžete vyzkoušet až 130 stanic zdarma, což je ideální pro ověření, zda vám služby vyhovují.

Jak nastavit programy?

Nastavení televizních programů na Telly je klíčovým krokem pro zajištění hladkého sledování vašich oblíbených kanálů. Zde je podrobný návod, jak na to:

Automatické ladění

Automatické ladění je nejrychlejší způsob, jak naladit všechny dostupné kanály. Tento proces trvá přibližně 10 minut a je ideální pro novou instalaci nebo po přesunu zařízení.

  • Jak na to:
    1. Otevřete menu: Na ovladači stiskněte tlačítko „Menu“.
    2. Vyberte Nastavení: Přejděte do sekce „Nastavení“.
    3. Zvolte ladění: Najděte možnost „Automatické ladění“ a potvrďte.
    4. Zahajte ladění: Televize automaticky prohledá dostupné kanály a uloží je.
  • Tip: Ujistěte se, že máte správně nastavený signál a připojení k internetu, aby ladění proběhlo úspěšně.

Manuální nastavení

Pokud chcete mít větší kontrolu nad tím, které kanály si naladíte, můžete využít manuální nastavení. To vám umožní vybrat pouze ty kanály, které opravdu chcete sledovat.

  • Jak na to:
    1. Přejděte do Nastavení: Znovu otevřete menu a vyberte sekci „Nastavení“.
    2. Vyberte Manuální ladění: Zvolte možnost „Manuální ladění“.
    3. Zadejte frekvenci kanálu: Zadejte konkrétní frekvenci kanálu, který chcete naladit.
    4. Uložte kanál: Po úspěšném naladění kanálu jej můžete uložit do seznamu oblíbených.
  • Frekvence a signál: Dbejte na to, aby byla správná frekvence, kterou naleznete v seznamu kanálů Telly. Můžete také zjistit, jaký typ signálu (satellite/internet) používáte, což může ovlivnit kvalitu příjmu.

Jaké kanály lze naladit?

Telly nabízí širokou škálu kanálů, které pokrývají různé žánry, od sportu po filmy a dokumenty:

  • Sportovní kanály: Zahrnují např. ČT Sport, Nova Sport a Eurosport.
  • Filmové kanály: Mezi populární patří HBO, Cinemax a FilmBox.
  • Dětské programy: Cartoon Network a Disney Channel.

Kompletní tabulka kanálů a tarifů + ceny:

Internetová televize Telly nabízí široký výběr kanálů ve třech hlavních tarifech: Malý, Střední a Velký. Malý balíček obsahuje více než 60 kanálů a je vhodný pro nenáročné diváky, zatímco Střední balíček přináší více než 100 kanálů včetně sportovních a dokumentárních stanic. Velký balíček nabízí nejširší výběr, se 120 kanály, včetně prémiových stanic jako HBO.

KanálMalý balíčekStřední balíčekVelký balíček
ČT1AnoAnoAno
ČT2AnoAnoAno
ČT24AnoAnoAno
NovaAnoAnoAno
Nova CinemaAnoAnoAno
PrimaAnoAnoAno
Prima CoolAnoAnoAno
Sport 1 HDNeAnoAno
Sport 2 HDNeAnoAno
Nova Sport 1 HDNeAnoAno
HBONeNeAno
Disney ChannelNeAnoAno
National GeographicNeAnoAno
Discovery ChannelNeAnoAno
Eurosport 1 HDNeAnoAno
Nova Sport 2 HDNeAnoAno
CNN Prima NewsNeAnoAno
Lala TVAnoAnoAno
MinimaxAnoAnoAno
Duck TVAnoAnoAno
Viasat ExploreNeAnoAno
TA3AnoAnoAno
BBC World NewsNeAnoAno

Výhody:

  • Žádné skryté poplatky za HD kanály.
  • Možnost sledování na více zařízeních současně.
  • Široká nabídka kanálů, včetně sportovních a filmových stanic.

Nevýhody:

  • Některé prémiové kanály (např. HBO) jsou dostupné pouze ve Velkém balíčku.
  • Zatímco Malý balíček je cenově výhodný, nemá přístup k většině populárních sportovních kanálů.

Ceny:

  • Ceny začínají přibližně od 199 Kč měsíčně za Malý balíček, s postupným nárůstem pro Střední a Velký balíček, což činí Velký balíček přibližně 699 Kč měsíčně.

Shrnutí tarifů:

  • Malý balíček: Zahrnuje více než 60 kanálů, ideální pro nenáročné diváky.
  • Střední balíček: Obsahuje více než 100 kanálů, včetně sportovních a dokumentárních stanic.
  • Velký balíček: Nejpřehlednější nabídka se 120 kanály, včetně všech dostupných sportovních a prémiových stanic.

Tipy pro optimalizaci nastavení

  • Zkontrolujte signál: Před laděním se ujistěte, že máte dobrý signál. Slabý signál může způsobit problémy s naladěním kanálů.
  • Aktualizace softwaru: Pravidelně kontrolujte, zda je váš televizor aktualizovaný na nejnovější software, což může zlepšit výkon a stabilitu signálu.
  • Uložení oblíbených kanálů: Po úspěšném ladění si můžete oblíbené kanály uložit pro rychlý přístup.

Digi TV na zkoušku - se SLEVOU

Relevantní Komentáře

Pokud chcete být v komentářích transparentní, přihlaste se přes google a napište svůj názor k článku: Telly na Zkoušku - Internetová & Satelitní Televize - Digi TV .

Přihlaste se přes google účet.
Průměr: 4.5 (2 x hlasováno)

Pár informací na doplnění článku. Pokud byste měli jakýkoli jiný dotaz, ideálně nějaký velmi specifický, třeba i týkající se vašich stávajících problémů s Telly TV, neváhejte napsat do komentářů.


Jak koupit Telly?

Telly si můžete zakoupit prostřednictvím oficiálních webových stránek společnosti Telly nebo prostřednictvím partnerských prodejců. Na webových stránkách najdete možnost registrace a výběru vhodného tarifu. Proces zahrnuje vyplnění online formuláře, výběr zařízení a způsobu platby. Po dokončení objednávky obdržíte pokyny k instalaci a aktivaci služby.

Na kolika zařízení můžu sledovat Telly?

Službu Telly můžete sledovat na více zařízeních současně, v závislosti na vybraném tarifu. Standardně je možné sledovat na jednom zařízení, ale vyšší tarify nabízejí možnost připojení až na čtyři zařízení současně. To zahrnuje chytré televizory, mobilní telefony, tablety a počítače.

Jak funguje Telly TV?

Telly TV je streamingová služba, která využívá internet k přenosu televizního signálu přímo do vašich zařízení. Umožňuje vám sledovat živé vysílání, filmy, seriály a další obsah na vyžádání. Telly nabízí aplikaci pro různé platformy, která usnadňuje přístup k obsahu a nabízí funkce jako zpětné sledování a nahrávání pořadů.

Proč mi nejde Telly?

Pokud vám Telly nefunguje, zkontrolujte následující:

  1. Internetové připojení: Ujistěte se, že máte stabilní internetové připojení s dostatečnou šířkou pásma.
  2. Aktualizace aplikace: Zkontrolujte, zda máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Telly.
  3. Zařízení: Ujistěte se, že vaše zařízení splňuje minimální systémové požadavky pro provoz aplikace.
  4. Údržba služby: Někdy může být služba dočasně nedostupná kvůli údržbě nebo výpadkům.

Telly aplikace nefunguje

Pokud máte problémy s fungováním aplikace Telly, zkuste následující kroky:

  1. Restartujte aplikaci: Zavřete a znovu otevřete aplikaci.
  2. Vymažte cache: Přejděte do nastavení vašeho zařízení a vymažte cache aplikace Telly.
  3. Zkontrolujte aktualizace: Ujistěte se, že máte nainstalovanou poslední verzi aplikace.
  4. Znovu se přihlaste: Odhlaste se a znovu se přihlaste do aplikace.

Moje Telly

Pro správu vašeho účtu Telly se přihlaste do svého profilu na oficiálních webových stránkách nebo v aplikaci. Zde můžete upravovat osobní údaje, měnit tarif, sledovat historii objednávek a spravovat nastavení zařízení. V případě problémů můžete kontaktovat zákaznickou podporu Telly.

Rozdíl mezi OTT a IPTV

OTT (Over-the-Top) a IPTV (Internet Protocol Television) jsou dvě různé technologie pro distribuci televizního obsahu.

  • OTT: Tato technologie umožňuje přenos obsahu přes internet přímo k uživatelům, aniž by bylo nutné využívat tradiční kabelové nebo satelitní služby. Uživatelé mohou přistupovat k obsahu pomocí různých zařízení, jako jsou smart TV, tablety nebo mobilní telefony.
  • IPTV: Tato technologie přenáší televizní signál prostřednictvím internetového protokolu a obvykle vyžaduje speciální zařízení, jako jsou set-top boxy. IPTV nabízí stabilnější a kvalitnější přenos, ale často je vázáno na konkrétního poskytovatele služeb.

Napište Komentář!

V komentářích se držte tématu, buďte věcní, konkrétní, ale vynechte citlivé osobní údaje.

Restricted HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.