SPORTKA: Aktuální Výsledky Online - Vyhráli jste dnešní losování (Tah) Sportky?

Sportka Výsledky

Mrkněte na aktuální výsledky Sportky pro dnešek a zjistěte, zda jste vyhráli. Sazka umožňuje vsadit Sportku online nebo se podívat na výsledky losování Sportky dnes v přímém přenosu nebo ze záznamu na Youtube. Chcete si vsadit na dnešní tah Sportky a tipnout si tažená čísla přes internet (Simulátor čísel)? Nebo chcete ihned zkontrolovat čísla Sportky a zjistit, jestli jste vyhráli? Sázení přes internet šetří čas a přináší výhry blíž k vám. Více informací, pravidla soutěže, historie Sportky a zábavný simulátor čísel.

Aktuální Tah Sportky

1. tah

2. tah

Šance

Upozornění: Čísla uvedená na této stránce jsou získávána z externích zdrojů a jejich pravdivost nemůžeme garantovat. Nejsme zodpovědní za případné chyby nebo nepřesnosti v uvedených výsledcích.

Simulátor náhodného losování

Sportka je ikonou mezi loteriemi v České republice a každým losováním přináší šanci na milionové výhry. Přemýšlíte, zda vsadit dnes? Díky možnostem online sázení je to rychlé, snadné a dostupné odkudkoliv. Jackpot láká hráče snít o obrovských výhrách, ale jaké jsou reálné šance na úspěch? V tomto článku vám poradíme, jak vsadit Sportku, kde sledovat aktuální výsledky a co dělat, pokud se stanete výhercem.

Sportka dnes: Vyplatí se vsadit?

Sportka je nejpopulárnější loterie v České republice, která láká tisíce lidí každý týden. Každý hráč doufá ve výhru v Jackpotu, ale jaké jsou skutečné šance? A jak lze vsadit Sportku pohodlně online? V tomto článku se podíváme nejen na aktuální výsledky Sportky, povíme si, jak hra funguje, jaká jsou pravidla, podmínky a pravděpodobnost výhry, ale zmíníme také všechny klíčové informace, které vám pomohou v orientaci v této známé hře.

Obrázek loga Sportka Sazka včetně slosování a bubnu s míčky.
Baví vás sledovat slosování Sportky nebo jiné loterie? Co vás na Tahu Sportky baví nejvíce?

Fascinující cesta českou loterijní historií

Sportka se poprvé představila české veřejnosti 22. dubna 1957 a okamžitě si získala velkou popularitu. První jackpot tehdy činil 40 000 korun, což byla na tu dobu obrovská částka. V průběhu let prošla několika zásadními změnami – například v roce 1991 byla zavedena možnost hrát o Superjackpot, který umožnil kumulaci výher do astronomických výšin. V roce 2013 dosáhla Sportka jednoho z největších jackpotů v historii, kdy hráč z Chrudimska vyhrál neuvěřitelných 399,9 milionů korun. Během let se také měnily způsoby sázení – od papírových tiketů prodávaných na poštách až po dnešní online sázení, které zajišťuje, že se můžete stát milionářem z pohodlí domova.

Historická fotografie slosování Sportky ještě ve starém bubnovém koši (osudí) a tradičním moderátorem.
Takhle se roztáčelo osudí před mnoha lety. Historie losování Sportky sahá až do roku 1957.

Losování Sportky: Kdy a jak probíhá

Losování Sportky probíhá momentálně třikrát týdně, ve středu, pátek a v neděli. Příjem sázek na Sportku se uzavírá v den losování v 19 hodin a krátce poté probíhá losování, které je možné sledovat živě na stránkách České televize. Kromě toho se konají mimořádná losování, například v pátek. Pro účast stačí vsadit Sportku s minimálně jednou sázkovou řadou. Losování sleduje velké množství lidí, kteří se ihned poté zajímají o tažená čísla Sportky.

Obrázek slosovacího míčku od Sazky pro hru Sportka a Šťastných Deset.
Vyplatí se dnes sázet na Sportku, nebo je lepší zvolit jinou loterii, nebo ještě lépe, investovat peníze jinam?

Výsledky Sportky dnes

Jak již bylo řečeno výše, Aktuální tah Sportky můžete sledovat "téměř" online na webu Sazky nebo v televizi (ivysilani). Výhodou je, že výsledky můžete vidět ihned po losování. Pokud vás zajímá, jaká čísla byla tažena dnes, můžete si je ověřit na oficiálních stránkách Sazky, ale rychleji je budete mít přímo zde u nás. Níže je seznam dalších živých přenosů z iVysílání České televize, které byly odvysílány. Bohužel, z licenčních důvodů není možné je přehrávat opakovaně z reprízy.

  • Losování Sazky - Výsledky losování Šťastných 10 a Euromiliony
  • Výsledky losování Šťastných 10 a Euromiliony
  • Losování Sazky - Výsledky losování Šťastných 10 a Extra Renty
  • Výsledky losování Šťastných 10 a Extra Renty
  • Losování Sazky - Losování Sportky a Šance

Jak vsadit Sportku online - sázky přes internet

Vsadit Sportku online je jednoduchý a rychlý proces, který šetří čas. Díky webu Sazky si můžete svou sázku vyplnit a sestavit odkudkoliv. Stačí si vybrat svá šťastná čísla a počkat na aktuální losování Sportky. Sázky online jsou velmi populární a nabízí pohodlnější přístup k losování a tahu Sportky než tradiční vyplňování tiketů a sázení v kamenných prodejnách. Sazka, provozovatel Sportky, umožňuje kompletní správu sázky přes internet. To znamená, že můžete nejen vsadit online, ale také ihned sledovat výsledky daného slosování online () a zjistit, zda jste vyhráli. Kromě toho máte přístup k výsledkům Sportky zpětně a můžete si zkontrolovat své minulé sázky.

Oficiální web Sportky s možností vsadit si Sportku online, na terminálu či v mobilní aplikaci.
TIpujete si jaká čísla v dnešním tahu Sportky padnou?

Proč se slosování Sportky nevysílá živě?

I když by se mohlo zdát, že losování Sportky probíhá rychle, skutečný proces je mnohem složitější a zabere více času, než může dvouminutový vysílací čas v televizi pokrýt. Nejvíce času zabere protokolování vylosovaných čísel, které musí proběhnout pečlivě a přesně. Navíc, v okolí losovacích zařízení bývá vysoká hladina hluku, což znesnadňuje živý komentář moderátora. Proto se hlášení čísel a komentáře přidávají až dodatečně po zpracování výsledků. Pokud byste měli zájem zúčastnit se losování osobně, je to možné ve Studii Pokrok, ovšem bez mobilních telefonů a fotoaparátů z bezpečnostních důvodů. Více informací o možnosti návštěvy najdete na stránkách Sazky.

Sportka Jackpot: Kde jsou největší výhry

Hlavním lákadlem Sportky je jackpot, který může dosáhnout desítek až stovek milionů korun. Každý tah Sportky přináší šanci na výhru, ale jackpot je ten hlavní cíl. Pokud nikdo nevyhraje, částka se převádí do dalšího kola, což může výrazně navýšit hodnotu jackpotu.

Jaké jsou šance na výhru?

Šance na výhru Sportky jsou nízké, ale právě to láká hráče. Podle statistik je pravděpodobnost výhry jackpotu asi 1 ku 14 milionům. Přesto mnoho hráčů sází pravidelně, ať už na základě šťastných čísel, nebo pomocí náhodného tipu.

Výsledky Sportky: Kde sledovat tažená čísla?

Po každém losování jsou výsledky zveřejněny na webu Sazky a v dalších mediálních kanálech. Chcete-li mít přehled o Sportka výsledcích dnes, nejrychlejší způsob je zkontrolovat je online, kde najdete jak hlavní čísla, tak i dodatkové číslo, které často rozhoduje o menších výhrách.

Sportka přes internet: Pohodlné sázení odkudkoliv

Sázení na Sportku přes internet nabízí mnoho výhod, včetně možnosti sledovat výsledky Sportky online ihned po losování. Sazka navíc poskytuje statistiky a přehledy o minulých výhercích, což může být užitečné pro pravidelné sázkaře.

Kontrola tiketu je snadná a dostupná několika způsoby:

  • Zde na Recenzi.cz/sportka-vysledky
  • Online na webu Sazky – Zadejte číslo svého tiketu do online formuláře a okamžitě zjistíte, zda jste vyhráli.
  • Mobilní aplikace Sazky – Aplikace umožňuje rychlou kontrolu naskenováním QR kódu z tiketu. Výsledek získáte během pár vteřin.
  • Na terminálech Sazky – Stačí předložit tiket na jakémkoliv prodejním místě Sazky a obsluha vám sdělí výsledek. Některé terminály také tisknou potvrzení o kontrole.

Výši výhry zjistíte podle počtu správně uhodnutých čísel:

  • 3 a více správných čísel znamená, že jste vyhráli.
  • Výhru vám zobrazí online kontrola tiketu, kterou lze provést na webu Sazky nebo prostřednictvím mobilní aplikace.
  • V případě vyšších výher, jako je jackpot nebo 2. pořadí, budete kontaktováni přímo pracovníky Sazky.

Pokud vyhrajete více než 1 000 000 Kč, postup je následující:

  • Kontakt od Sazky – Při výhře jackpotu vás Sazka telefonicky informuje.
  • Vyzvednutí výhry – Výhry nad 500 000 Kč nelze vyzvednout na terminálu, musíte se obrátit na centrálu Sazky, kde proběhne ověření tiketu a výplata.
  • Systém online vám okamžitě zobrazí výši výhry po zadání čísla tiketu.

Kontrola tiketu je možná hned po každém losování:

  • Standardní losování se koná ve středu a v neděli večer kolem 20:00.
  • Mimořádné tahy, například páteční, jsou obvykle dopředu ohlášeny.
  • Po každém losování jsou výsledky zveřejněny online na oficiálních stránkách Sazky, v mobilní aplikaci i na televizních kanálech.

Abyste vyhráli ve Sportce, je třeba uhodnout minimálně 3 správná čísla:

  • 3 čísla vám přinesou nižší výhru.
  • Pokud uhodnete všech 6 čísel, vyhráváte jackpot.
  • Dodatečná výhra je možná při správném uhodnutí dodatkového čísla v některých pořadích.

Dodatkové číslo se losuje vždy po hlavních 6 číslech. Toto číslo se využívá k určení výhry ve druhém pořadí:

  • Uhodnutí 5 čísel a dodatkového čísla znamená výhru 2. pořadí.
  • Dodatkové číslo neovlivňuje hlavní jackpot, ale pomáhá zvýšit šance na další výherní pořadí.

Losování Sportky probíhá dvakrát týdně:

  • Každou středu a neděli v přímém přenosu v televizi, obvykle kolem 20:00.
  • Mimořádná losování mohou být naplánována, například o státních svátcích nebo během speciálních akcí, většinou v pátek.

Pravidla Sportky jsou jednoduchá:

  • Sázející vybírá 6 čísel z 49.
  • Může se rozhodnout vsadit více sloupců nebo se připojit k doplňkové hře Šance.
  • Výhry jsou rozděleny do několika pořadí, přičemž hlavní výhru získáte při uhodnutí všech 6 čísel.

Stejně jako ve Sportce, tiket Eurojackpotu můžete zkontrolovat:

  • Na webu Sazky – zadáním čísla tiketu.
  • V aplikaci Sazky – naskenováním QR kódu.
  • Na prodejních místech Sazky u terminálu.
Výše půjčky Popis (Nepůjčujte si peníze na sázení Sportky) Porovnat & Sjednat
Půjčka 1 000 Kč SMS půjčka bez poplatku, splatnost do 30 dnů, RPSN 92,8 %.

Minimální splátka 500 Kč. Vhodná pro menší krátkodobé výdaje.

Sjednat
Půjčka 2 000 Kč SMS půjčka bez poplatku, RPSN 318,2 %, splatnost do 30 dnů.

Minimální splátka 500 Kč. Vhodné pro rychlé pokrytí vyšších výdajů.

Sjednat
Půjčka 5 000 Kč RPSN 538,1 %, splatnost do 30 dnů.

Bez poplatků, ideální pro pokrytí středně velkých výdajů.

Sjednat
Půjčka 10 000 Kč Půjčka s RPSN 547,8 %, splátka od 500 Kč, bez dalších poplatků.

Vhodné pro vyšší finanční potřeby s možností flexibilního splácení.

Sjednat
Půjčka 25 000 Kč Rychlá půjčka s RPSN 551,3 %, minimální splátka 750 Kč.

Bez poplatků, maximální výše pro nové klienty. Vhodné pro vyšší investice.

Sjednat
Poskytovatel RPSN Max. Částka Doba splácení Úroková sazba Více Získat
Půjčka Zonky od 5,03 % 1.200.000 Kč 12 - 120 měsíců 4,49 % - 19,99 % Detaily Sjednat

Detailní informace: Půjčka Zonky

Částka:5.000 - 1.200.000 Kč
Splatnost:12 - 120 měsíců
Způsob poukázání:převod (okamžitě, max. 1 den)
Musí být zaměstnanec:ne (může být i OSVČ)
Min. příjem:ne
Potvrzení o příjmu:ne, individuálně
Kontroluje registr:ano
Nutná registrace:ano
Účel:bezúčelová
Délka vyřízení:schválení do 2 minut, peníze na účtu do 5 minut
Lze komplet vyřídit online:ano
Předčasné splacení zdarma:ano
Poplatek za poskytnutí:ano
Občanství:ČR
Úroková sazba:4,49 % - 19,99 %
Věková hranice/rozsah:18+
Bankovní účet:ano
Půjčka Home Credit CZ od 11,9 % 250.000 Kč flexibilní Neznámá Detaily Sjednat

Detailní informace: Půjčka Home Credit CZ

Částka:10.000 - 250.000 Kč
Splatnost:flexibilní
Způsob poukázání:převod / složenka / sazka
Musí být zaměstnanec:ne
Min. příjem:ano
Potvrzení o příjmu:ano
Kontroluje registr:ano, SOLUS a NRKI
První půjčka zdarma:ne
Nutná registrace:ne
Potřebné dokumenty:2 doklady totožnosti, údaje o zaměstnavateli
RPSN:od 11,9 %
Ručení:ne
Účel:bezúčelová
Délka vyřízení:od uzavření smlouvy peníze na účtu do druhého dne
Lze komplet vyřídit online:ne
Předčasné splacení zdarma:ano
Poplatek za poskytnutí:ne
Výhody:možnost zrušit do 1 měsíce, není nutný BÚ, smlouva domů
Občanství:trvalé bydliště nebo trvalý pobyt v ČR
Věková hranice:od 18
Bankovní účet:není nutný
Půjčka Acema od 17 % 50.000.000 Kč 1 - 20 let Neznámá Detaily Sjednat

Detailní informace: Půjčka Acema

Částka:100.000 - 50.000.000 Kč
Splatnost:1 - 20 let
Způsob poukázání:převodem, při podpisu možná záloha v hotovosti max. 200 000 Kč
Musí být zaměstnanec:ne
Min. příjem:musí být uveden ale není prověřován
Potvrzení o příjmu:sporadicky
Kontroluje registr:ne
První půjčka zdarma:ne
Potřebné dokumenty:2 doklady totožnosti, nabývací titul k nemovitosti (popř. movitým věcem) – kupní, darovací smlouva apod.
Účel:bezúčelová
Délka vyřízení:1-2 týdny
Lze komplet vyřídit online:ne
Předčasné splacení zdarma:ano, v době fixace
Poplatek za poskytnutí:ano
Občanství:ne
Věková hranice/rozsah:18 - 65 let
Bankovní účet:ano
Půjčka Kamali n/a 20.000 Kč 30 dní, možno prodloužit na 10 měsíců Neznámá Detaily Sjednat

Detailní informace: Půjčka Kamali

Částka:1.000 - 15.000 Kč, opakovaně pak až 20.000 Kč
Splatnost:30 dní, možno prodloužit na 10 měsíců
Způsob poukázání:převodem
Musí být zaměstnanec:ne
Min. příjem:není vyžadován
Potvrzení o příjmu:ne
Kontroluje registr:ano
Nutná registrace:ano
Délka vyřízení:peníze do 10 minut nebo zdarma
Lze komplet vyřídit online:ano
Předčasné splacení:ano
Poplatek za poskytnutí:ano
Výhody:nejvýhodnější mikropůjčka v ČR
Občanství:ČR + EU národnosti s potvrzením trvalého příjmu
Věková hranice/rozsah:18+
Bankovní účet:ano
Půjčka Flexifin od 20.5% 80 000 Kč 1 - 12 měsíců Neznámá Detaily Sjednat

Detailní informace: Půjčka Flexifin

Částka:až 80 000 Kč
Splatnost:1 - 12 měsíců, smlouva je uzavírána na jeden rok s možností splacení do 12 měsíců
Způsob poukázání:převodem
Musí být zaměstnanec:ne
Min. příjem:není požadován, v ideálním případě alespoň 5 000 Kč
Potvrzení o příjmu:sporadicky / individuálně
Kontroluje registr:ano
Délka vyřízení:do 5 minut od dokončení žádosti, opakované půjčky také max do 5 minut
Nutná registrace:ano
Účel:bezúčelová
Lze komplet vyřídit online:ano
Předčasné splacení:ano
Poplatek za poskytnutí:ano
Výhody:rychlost, minimální dokladování příjmů, opakované půjčky bez prověřování, splacení do 14 dnů zdarma bez nutnosti odstupovat od smlouvy písemně, česká společnost
Občanství:ČR nebo povolení k trvalému pobytu
Věková hranice/rozsah:19-75 včetně
Bankovní účet:ano, jakákoliv banka
Nejlepší & nejvýhodnější...

Potřebujete půjčit?

Pojďme srovnat výhody a nevýhody půjček, hypoték a pojistek ve Vašem okolí...