Pojištění Online: porovnání povinného ručení, pojištění domácnosti, nemovitosti

Pojištění

Pojďme najít co nejlevnější povinné ručení, porovnat ceny pojištění nemovitosti,  domácnosti nebo pojištění majetku obecně. Mrkněte na recenze, hodnocení, srovnejte výhody & nevýhody pojistek na auto, dům, koloběžku či pojištění odpovědnosti.

Zadejte název obce a začněte šetřit...
Druh pojištění Popis Porovnat & Sjednat
Povinné ručení Zákonné pojištění odpovědnosti za provoz vozidla.

Zadáte SPZ a systém vám přičte veškeré bonusy a najde nejlevnější autopojištění.

Sjednat Nejlevnější
Havarijní pojištění Pojištění škod na vlastním vozidle.

Kryje škody na vašem vozidle při nehodách, živelných pohromách, krádeži nebo vandalismu.

Sjednat Nejlevnější
Pojištění majetku Pojištění domů, bytů, a domácností.

Zajistěte svůj domov proti živelným katastrofám, krádeži, vandalismu a dalším rizikům.

Sjednat Nejlevnější
Cestovní pojištění Pojištění na cesty pro krytí zdravotních a jiných rizik.

Kryje náklady na zdravotní péči, ztrátu zavazadel, zrušení cesty a další rizika při cestování.

Sjednat Nejlevnější
Životní pojištění Pojištění, které zajišťuje finanční ochranu pro vás a vaši rodinu.

Kryje výdaje v případě úmrtí, trvalé invalidity nebo vážného úrazu.

Sjednat Nejlevnější

V digitálním věku by jakékoli pojištění mělo být především chytré, rychlé a mělo by Vám "padnout" na míru. Jak vybrat nejlepší pojistku na auto, dům nebo domácnost? V tomto průvodci se dozvíte vše co je potřeba vědět před nákupem a uzavřením smlouvy o pojištění.

Zapomeňte na zdlouhavé papírování

...a složité smlouvy - teď můžete porovnávat ceny a výhody během pár kliknutí. Online srovnávače vám ukážou, kde ušetříte, a recenze od skutečných lidí vám pomohou odhalit, co pojišťovny mnohdy skrývají. V 21. století si pojistěte vše důležité snadno, chytře a bez zbytečných nákladů.

Všechna pojištění přehledně a nejlevněji

Porovnání cen povinného ručení, pojištění nemovitostí a domácností je klíčové pro nalezení nejvýhodnější nabídky. Na našem webu můžete snadno srovnat ceny a podmínky různých pojišťoven, čímž získáte přehled o výhodách a nevýhodách jednotlivých pojistek. Recenze a hodnocení od ostatních klientů vám pomohou při rozhodování. 

Jakou pojistku potřebujete?

Povinné ručení chrání před finančními důsledky dopravních nehod, pojištění nemovitostí kryje škody na stavbách a pojištění domácností se zaměřuje na ochranu vybavení domova a cestovní pojištění vám kryje záda v zahraničí. Všechny tyto produkty mají specifické výhody, proto je důležité pečlivě zvážit své potřeby a možnosti.

  • Povinné ručení: ochrana před finančními důsledky dopravních nehod
  • Pojištění nemovitostí: krytí škod na stavbách
  • Pojištění domácností: ochrana vybavení domova
  • Srovnávač cen: snadné porovnání nabídek pojišťoven
  • Recenze a hodnocení: zkušenosti a názory ostatních klientů

Povinné ručení je zákonnou povinností pro všechna vozidla v ČR. Kryje škody, které způsobíte jiným účastníkům silničního provozu, včetně opravy jejich vozidel nebo nákladů na zdravotní ošetření. Bez tohoto pojištění nesmíte legálně jezdit na veřejných silnicích.

Povinné ručení pokrývá i škody na majetku, jako jsou ploty, budovy či dopravní značení, které při nehodě poškodíte. Chrání vás před vysokými finančními náklady (mohou jít až do milionů korun), které byste museli hradit z vlastních prostředků, a jeho absence může vést k vysokým pokutám nebo odebrání registračních značek.

Havarijní pojištění kryje škody na vašem vlastním vozidle, například při nehodě, krádeži, vandalismu nebo živelných pohromách. Doporučuje se pro novější auta, protože chrání jejich hodnotu před nečekanými náklady.

Havarijní pojištění také obvykle pokrývá škody způsobené střetem se zvěří, rozbití nejen čelního skla, nebo škody způsobené při parkování. Navíc si můžete zvolit různé úrovně spoluúčasti, které výrazně ovlivňují výši pojistného.

Pojištění majetku je vhodné pro majitele domů nebo bytů, kteří chtějí chránit svůj majetek před škodami způsobenými požárem, povodněmi, krádežemi či jinými událostmi. Navíc může zahrnovat i pojištění odpovědnosti za škody způsobené třetím osobám.

Nejlepší & nejvýhodnější...

Nejen pojištění!

Pojďme srovnat výhody a nevýhody půjček, hypoték a pojistek ve Vašem okolí...